Curiozitati

6 motive pentru care femeile renunta la geanta de umar in favoarea unui rucsac

6 motive pentru care femeile renunta la geanta de umar in favoarea unui rucsac

Rucsacurile sunt usoare, simple, confortabile, ideale pentru a fi utilizate in rutinele de zi cu zi, indiferent daca este vorba despre a transporta carti, haine, acte sau dispozitive electronice. Datorita acestor caracteristici, dar si a altor aspecte, tot mai multe femei aleg sa renunte la poseta sau geanta, apeland la rucsacuri de dama pentru variate ocazii.

Iata 6 din motivele pentru care femeile aleg rucsacul in locul gentii de umar.

Rucsacul este bine organizat

Rucsacurile de dama de calitate au buzunare special concepute pentru diverse accesorii, oferind posibilitatea de a pastra obiectele bine organizate si, totodata, in siguranta. Buzunarele cu fermoare de diverse dimensiuni sunt ideale pentru a transporta obiecte mari sau mici si, totodata, pentru a le gasi mai usor atunci cand sun tnecesare.

Este de inteles ca daca o femeie isi doreste organizare, atunci rucsacul este cel mai recomandat tip de geanta pe care il poate alege.

Este confortabil

Transportarea lucrurilor intr-un rucsac este mult mai confortabila decat in genti de umar. Cu un rucsac in spate poti ajunge oriunde, fara sa simti oboseala sau disconfort. Totodata, iti ofera avantajul de a avea mainile libere. Astfel, daca trebuie sa alergi dupa autobuz sau tren, te vei bucura sa porti un rucsac pentru ca te poti deplasa mult mai usor.

Greutatea este repartizata uniform

Purtand greutatea pe spate si nu pe umar, incordarea sau durerile se vor ameliora. Rucsacul asigura repartizarea uniforma a greutatii pe cele doua curele si sunt mai recomandate pentru a transporta greutati. Totusi, se recomanda sa alegi un model bine conceput, proiectat ergonomic si sa nu supraincarci rucsacul.

Se poate purta pe perioade lungi de timp

Rucsacul permite transportul lcururilor pe perioade indelungate fara a crea disconfort, indiferent daca este vorba despre drumul spre serviciu, sau o drumetie. Daca ai un model de calitate, acesta se va putea purta mult timp fara a genera dureri de umeri, gat sau spate.

Ajuta la eficientizarea timpului

Timpul este valoros pentru toata lumea, iar daca te grabesti va fi de mare ajutor sa ai mainile libere si libertate de miscare. Compartimentele bine organizate te vor ajuta sa iti pregatesti rapid bagajul si, totodata, sa organizezi eficient toate lucrurile pentru a le putea gasi rapid.

Sunt moderne

In prezent exista rucsacuri de dama extrem de moderne si elegante, asa ca nu mai este nicio o scuza pentru a nu renunta la geanta de umar in favoarea unui rucsac. In plus, gasesti o multime de modele, special concepute pentru diverse activitati sau ocazii. Poti gasi rucsacuri pentru studenti, rucsacuri formale ideale pentru birou, rucsacuri special concepute pentru laptop-uri sau, rucsacurile de drumetie.

Gaseste modelul care se incadreaza cu tinuta ta si usureaza-ti viata renuntand la geanta de umar in favoarea unui rucsac de dama.

Vezi si