Stiri

5 modele de ochelari de soare și cum alegi ce ți se potrivește

Ochelarii de soare potriviți sunt cei care îți oferă protecție completă împotriva razelor ultraviolete, claritatea vederii, fără a distorsiona culorile, dar și un aspect plăcut. Pentru toate aceste criterii pe care trebuie să le ai în vedere la achiziția ochelarilor de soare, există soluții adecvate. Modelele de la branduri de top sunt cele care îți pot aduce confortul și utilitatea vizate, alături de rezistență sporită și un look deosebit.

1. Ochelari se soare Ray-Ban rotunzi

Ochelarii de soare Ray-Ban rotunzi au o istorie bogată și o popularitate impresionantă în rândul diferitelor culturi pop. De-a lungul timpului, designul lor distinctiv cu rame rotunde și cadru metalic subțire a fost adoptat și popularizat de numeroase personalități din lumea filmului, inclusiv de fanii seriei „Harry Potter”. 

Comandă online ochelari de soare rotunzi de la Lensa.ro, pentru a te bucura de caracteristicile deosebite ale formei ramelor, protecție excelentă împotriva razelor soarelui, dar și de opțiunea de alege un model produs de un brand de top. Înainte de o decizie finală, este important să te asiguri că alegi dimensiunea și stilul potrivit pentru tine.

Când alegi ochelari de soare, este important să ții cont de forma feței tale pentru a găsi cel mai potrivit model. Dacă ai o față rotundă, ar trebui să optezi pentru ochelari cu linii drepte și unghiuri pentru a contrabalansa rotunjimea feței. În schimb, dacă vorbim de o față pătrată, alegerea potrivită sunt ochelarii cu forme rotunde sau ovale, pentru a atenua liniile dure ale chipului. Persoanele cu fața ovală pot alege o varietate largă de stiluri, dar trebuie să evite ochelarii care sunt prea mari sau prea mici pentru proporțiile feței. Chipul tip inimă poate fi echilibrat cu ochelari stil cat-eye sau aviator. Nu în ultimul rând, pentru o față dreptunghiulară, alege ochelari care adaugă puțină lățime feței, așa cum este cazul modelelor ovale!

2. Ochelari de soare Oakley Holbrook

Ochelarii de soare Oakley Holbrook au rame fabricate dintr-un material care le conferă o rezistență superioară la impact și o ușurință remarcabilă. Lentilele sunt realizate din polimer care filtrează 100% din razele UVA, UVB, UVC și lumina albastră dăunătoare până la 400nm. Lentilele au, de asemenea, o rezistență ridicată la zgârieturi și oferă o claritate optică excelentă.

Designul lor sportiv și modern se potrivește perfect cu stilul de viață al persoanelor active. Sunt ideali pentru activități în aer liber, deoarece protejează ochii împotriva razelor solare dăunătoare și a luminii reflectate. Aspectul lor robust conferă purtătorului un look trendy și sofisticat.

3. Ochelari de soare Polaroid

Ochelarii de soare Polaroid sunt renumiți pentru procesul prin care reflexiile și strălucirile nedorite sunt reduse semnificativ, îmbunătățind vizibilitatea în condiții de luminozitate puternică. Lentilele polarizate funcționează prin blocarea luminii care intră sub un anumit unghi. Aceasta este o caracteristică extrem de utilă, mai ales în zilele însorite sau pe apă, unde reflexiile pot fi foarte puternice.

Acești ochelari sunt durabili și confortabili. Lentilele sunt realizate din materiale de calitate superioară, rezistente la zgârieturi și la impact, oferind în același timp protecție UV de 100%. De asemenea, ramele sunt proiectate pentru a fi ușoare și confortabile, fără a compromite durabilitatea sau stilul.

Ochelarii de soare Polaroid pentru bărbați sunt sofisticați și eleganți, fiind disponibili într-o varietate de stiluri și modele. Fie că este vorba de o zi la plajă sau de o întâlnire de afaceri, există un model de ochelari care ți se potrivește perfect! Poți achiziționa ochelari de soare rotunzi de bărbați de la acest brand, pentru calitatea lor superioară, dar și pentru utilitatea și aspectul deosebit!

4. Ochelari de soare Versace cu lentilă oglindă

Ochelarii de soare Versace cu lentilă oglindă sunt o alegere de top pentru femeile care își doresc să asocieze stilul cu funcționalitatea. Sunt sofisticați, eleganți și au un aspect modern, fiind un simbol al calității. Acești ochelari sunt caracterizați prin linii curate și detalii sofisticate, care îi disting de alte modele. Lentilele cu oglindă nu doar că adaugă un aspect atractiv ochelarilor, dar oferă și o protecție excelentă împotriva razelor UV. 

Ochelarii de soare cu lentilă oglindă se integrează perfect în multe stiluri vestimentare. Fie că optezi pentru o ținută casual, cu blugi și tricou, sau una elegantă, cu rochie și tocuri, acești ochelari pot fi accesoriul perfect. Alegând un model de ochelari de soare de la acest designer, faci o declarație de stil, în orice împrejurare!

5. Ochelari de soare Dolce & Gabbana cu ramă completă

Designul unic al ochelarilor de soare Dolce & Gabbana cu ramă completă oferă un aspect sofisticat și elegant, care nu poate fi trecut cu vederea. Acești ochelari se disting nu doar prin stilul lor inconfundabil, ci și prin alura aristocratică, care îi face ideali pentru cei care doresc să adauge o notă de lux ținutei lor.

Modelul de ochelari de soare rotunzi de femei, cu ramă completă este fabricat din materiale de înaltă calitate care îl face rezistent la zgârieturi și deteriorări. Acești ochelari pot fi purtați pe termen lung. Poți opta pentru lentile cu gradient, ceea ce înseamnă că vei avea nuanțe diferite pe suprafața acestora. Pentru că partea întunecată se află în partea superioară a ochelarilor, un astfel de model poate fi ideal și când trebuie să conduci, deoarece te protejează de soare și favorizează claritatea vederii.

Ți-am oferit, în cadrul acestui material, 5 modele de ochelari de soare și ți-am spus cum trebuie să alegi varianta potrivită. Fie că ești o fire nonconformistă sau un iubitori al variantelor clasice, poți identifica ochelarii de soare perfecți, online, de la branduri de renume, pentru a te simți ca un star de fiecare dată când îi porți!

Vezi si