Stiri

3 motive de ce sa cumperi telefoane reconditionate

De fiecare data cand apare un model nou de telefon pe piata, exista oameni dispusi sa faca tot posibilul pentru a-l obtine, doar pentru ca are cateva functii noi. Performanta obtinuta nu o sa fie cu mult diferita fata de cea a telefoanelor vechi, asa ca multi nici nu vor observa diferentele. 

Tot ce trebuie sa faca cei ce-si doresc sa achizitioneze un telefon care sa aiba toate functiile unui model nou, dar la un pret accesibil, este sa viziteze magazinul online Klap. Modelele de pe site au trecut printr-un amplu proces de reconditionare pentru a putea fi din nou utilizate. 

Nu iti va parea la fel de rau atunci cand se strica 

In ziua de astazi, parintii le cumpara telefoane copiilor de la o varsta la care nu sunt inca pregatiti sa aiba grija de lucrurile lor, asa ca de cele mai multe ori, dizpozitivele respective au de suferit. Cei care se vad nevoiti sa le cumpere celor mici telefoane, dar care nu vor sa achizitioneze un model nou pentru ca sunt constienti de faptul ca nu va supravietui pentru multa vreme, se pot orienta catre modelele reconditionate, mult mai accesibile ca pret. 

Vei avea parte de o capacitate mai mare de memorie 

La multe modele de telefoane, in special in ceea ce priveste produsele Apple, cardul de memorie pare sa nu fie niciodata suficient pentru toate aplicatiile pe care un utilizator doreste sa si le instaleze pe telefon. De aceea, pe langa pretul telefonului, vor trebui sa mai plateasca o suma in plus si pentru un card de memorie aditional sau pot face o alegere inteligenta si sa cumpere telefoane Apple second hand, la un pret mult mai accesibil. 

In acest fel ajuti poti ajuta mediul inconjurator!

Faptul ca oamenii achizitioneaza in mod constant dispozitive de care n-au mare nevoie rezulta in tot mai multe deseuri electronice. Prin achizitionarea si utilizarea unui telefon second hand, obiectul primeste o noua viata, iar acest lucru inseamna un telefon aruncat in minus. 

Citeste si: Stergere cont de Instagram – ghid complet

In concluzie, inainte de cumpara un model nou, clientii trebuie sa ia in considerare si varianta de a opta pentru un telefon reconditionat, cu o performanta la fel de buna. 

Vezi si