Stiri

3 metode de a pregati cafeau pentru a-ti surprinde prietenii

3 metode de a pregati cafeau pentru a-ti surprinde prietenii

Stresul care caracterizeaza secolul vitezei poate fi foarte daunator pentru viata oamenilor. De aceea este indicat ca periodic sa se ia o pauza de la activitatile cotidiene si sa se petreaca momente relaxante, fie singuri, fie alaturi de persoanele dragi. 

De la astfel de momente relaxante nu poate lipsi cafeaua. Cum modalitatile de preparare a cafelei sunt numeroase, la fel cum si oamenii sunt unici, planificarea unei intalniri la cafea, speciala, chiar acasa, poate fi un bun prilej de a incerca ceva nou. 

Cel care va decide a organizeze o petrecere la cafea, dar acasa, poate alege modul de preparare al cafelei in functie de personalitatile prietenilor, fiind o buna modalitate de a-i surprinde. Chiar si cei care nu sunt bautori de cafea pot fi surprinsi daca se aleg produse de la Cafea Premium, un magazin online specializat in cafea, unde pot fi gasite atat diverse sortimente si combinatii de ingrediente pentru crearea unei licori perfecte, cat si sortimente de ceai potrivite chiar si pentru cei mai pretentiosi. 

Prin urmare, metodele in care poate fi preparata cafeaua sunt: 

Cafea la espressor 

Esspresorul este dispozitivul de preparare al cafelei, manual, automat sau cu capsule, preferat de oamenii ocupati si aflati mereu pe fuga, deoarece in numai cateva clipe se pot bucura de o cafea buna. Un avantaj important al acestui dispozitiv electronic este faptul ca permite pregatirea de diverse sortimente si tipuri de cafea, fiind potrivit mai ale daca gusturile invitatilor sunt foarte diferite in ceea ce priveste aceasta licoare neagra si energizanta. 

Cafea la french press 

Cei care doresc sa isi surprinda cu o petrecere cu aer frantuzesc pot alege sa prepare cafeaua la french press, servind alaturi si un croissant proaspat cu unt. 

Cafea pour-over 

In schimb, pentru o experienta total noua se poate alege modalitatea de preparare a cafelei pour-over, care insa necesita anumite ustensile speciale si un anumit timp pentru pregatire.

In concluzie, amenjarea unui spatiu in care sa aiba loc intalnire si pregatirea cafelei pentru fiecare prieten, tinand cont de preferintele fiecaruia, se va dovedi un mod excelent de distractie si relaxare.    

Vezi si